Ochrana osobných údajov – pokuty

Ochrana osobných údajov – pokuty

O podnikaní Ing. Eva Balogová, ml. 30. novembra 2016

Od roku 2013 platí novela zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov.  Tento zákon v skratke platí pre všetky podnikateľské subjekty. Prečo […]

Transferové oceňovanie sa kontroluje, pokuty sú vysoké!

Transferové oceňovanie sa kontroluje, pokuty sú vysoké!

O podnikaní Ing. Eva Balogová, ml. 24. októbra 2016

Podstatou transferového oceňovania sú pravidlá, ktorými sa daňová správa snaží zabrániť daňovým únikom medzi personálne, ekonomicky alebo inak prepojenými osobami. […]

Zákon o ochrane osobných údajov nahradí od mája 2018 nové európske nariadenie.

Zákon o ochrane osobných údajov nahradí od mája 2018 nové európske nariadenie.

O podnikaní Ing. Agáta Jandorová, DiS 12. októbra 2016

Od Mája 2018 už nebude platný zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Nahradí ho európske nariadenie všeobecne platné pre […]

Prečo dobrý výber účtovníka šetrí  čas a peniaze?!

Prečo dobrý výber účtovníka šetrí čas a peniaze?!

O podnikaní Ing. Eva Balogová, ml. 12. októbra 2016

Koniec roka , posledný kvartál je obdobím kedy sa finalizuje účtovníctvo a firma sa pripravuje na zmeny, ktoré štát implementuje […]

Ako funguje v praxi miliardový projekt SLOVENSKO.SK

Ako funguje v praxi miliardový projekt SLOVENSKO.SK

O podnikaní Ing. Eva Balogová, ml. 12. októbra 2016

Cieľom spoločnosti CLIA agentúra je pomáhať podnikateľom orientovať sa v množstve noviel, povinností, predpisov a legislatívnych noviniek. V nasledujúcich článkoch sa Vám budeme […]

Ako sa vyhnúť pokutám v podnikaní.

Ako sa vyhnúť pokutám v podnikaní.

O podnikaní Ing. Agáta Jandorová, DiS 10. októbra 2016

„Podnikaj a budeš sám sebe pánom, budeš zarábať veľa peňazí a budeš sa mať dobre.“ Už Vám niekedy niečo také niekto […]