Napíšte náminfo@clia.sk
Nájdete nás:Párovská 42, 949 01 Nitra
Sledujte nás online

Služby zodpovednej osoby – outsourcing GDPR

ČO VÁM PONÚKAMEZabezpečíme vám zodpovednú osobu

GDPR v niektorých prípadoch nariaďuje firmám zriadiť pozíciu zodpovednej osoby, ktorá dohliada nad ochranou osobných údajov, na prácu s nimi pri spracúvaní a zodpovedá za manipuláciu s nimi v rámci vymedzených nariadení. Odborné služby zopovednej osoby vám dokážeme zabezpečiť.

Zodpovedná osoba musí spĺňať odborné podmienky a musí mať znalosti z práva a postupov v oblasti ochrany osobných údajov. Jej úlohou je informovať, radiť spoločnostiam a zároveň monitorovať dodržiavanie pravidiel a nariadení.

V prípade potreby je to práve zodpovedná osoba, kto komunikuje s Úradom na ochranu osobných údajov SR a spolupracuje s ním v prípade otázok. Niektoré typy podnikov sú podľa zákona povinné využívať služby zodpovednej osoby.

OD MALÝCH ESHOPOV PO VEĽKÉ ORGANIZÁCIE

Povinnosť zriadiť zodpovednú osobu majú

Orgány verejnej moci a verejnoprávne inštitúcie

Povinnosť zriadiť pozíciu zodpovednej osoby majú orgány verejnej moci a verejnoprávne inštitúcie. Pre takéto organizácie poskytujeme odborné služby zodpovednej osoby s pravidelným monitoringom a reportingom.

Firmy monitorujúce osoby

Firmy, ktorých hlavnou činnosťou je spracovanie dát alebo pravidelné a systematické monitorovanie osôb majú takisto povinnosť využívať služby zodpovednej osoby. Náš tím odborníkov sa postará aj takéto firmy, pre ktoré zabezpečíme tieto služby.

Firmy, ktoré spracúvajú špeciálne dáta

Firmy zaoberajúce sa spracovaním špeciálnych kategórií dát osobných údajov vo veľkom rozsahu alebo spracúvajú údaje týkajúce sa uznania viny za spáchanie trestného činu alebo priestupku sú povinné využívať služby zodpovednej osoby.

Nezáväzná
cenová ponuka
zadarmo

Ozvite sa nám! Vypracovanie cenovej ponuky vás nič nestojí.

+421 905 138 394
info@clia.sk
Môžete vyplniť aj viac polí naraz.
Vaše údaje budú spracúvané v súlade s podmienkami spracovania osobných údajov za účelom vybavenia vašej požiadavky.
O NÁSCLIA agentúra
Odbremeníme vás od legislatívnych povinností, ktoré štát vyžaduje a zároveň poradíme ako optimalizovať daňové základy v ústrety rozvoju a modernizácií vašej firmy.
SLEDUJTE NÁSSme na sociálnych sieťach
Užitočné a aktuálne informácie o témach, ktoré súvisia s podnikaním
O NÁSCLIA agentúra
Odbremeníme Vás od legislatívnych povinností, ktoré štát vyžaduje a zároveň poradíme ako optimalizovať daňové základy v ústrety rozvoju a modernizácií Vašej firmy.
SLEDUJTE NÁSSme na sociálnych sieťach
Užitočné a aktuálne informácie o témach, ktoré súvisia s podnikaním

Copyright CLIA agentúra. Všetky práva vyhradené.

Copyright CLIA agentúra. Všetky práva vyhradené.